Film Tips!

Detta är en bra och rolig film! :) This means war heter den!

Tvättar

Tvättar för fullt här hemma! Det där med att vika och få in kläder, lakan, handdukar på sin plats sen efteråt det är desto svårare :D
Även ordnar med dopinbjudningarna :) Och äntligen skickat iväg papper till skatteverket ang namn bestämmelse på Loke :) Det skulle göras innan 3 månader från födseln, så var det var exakt på dagen dom får det hehe :P Imorgon blir ju Loke 3 månader <3
Skulle ha varit vaccination för Loke på torsdag men eftersom vi ska iväg då så fick vi skjuta upp det tills på måndag nästa vecka.
Tommy kom hem tidigare från jobbet med migrän.. Stackarn! Han och loke ligger och sover sen nån timma tillbaka.
Nu ska jag börja förbereda middagen, kyckling lasagne blir det! spenat, soltorkade tomater osv blir nog gött!

Trött

Matat Loke och sedan busat och myst i sängen! Bästa <3 Nu har L somnat om, och jag tänker ligga kvar här jag med.. Jag har inga planer alls idag, ska bli skönt! Ska fixa med dop inbjudningar som kom hem i lådan igår :)


Känsla

Känner mig så tom ibland.. Ibland är det tvärtom, typ kvävs av så mycket känslor .. Ungefär att man sväljer och sväljer bort känslor för att hålla borta gråten .. Jag borde sova.


Hej

Idag har jag och L varit i Gnesta, med Mari och lilla Saga, och mamma:) t Lunch på kb ett par timmar:) Sen blidde det promenad och så hamnade vi visst på bakluckeloppis också :) Fick en bra bild på Saga, hon hade hellre nappen i handen och sög på gossedjuret :D


:)


Snygg!

Vill ha!


Kärlek

Det finns inget i världen som slår min kärlek till Loke! Känslorna jag har till L är obeskrivlig, det är min största lycka i livet! Livet för mig började när L kom, att få barn det är LIVET :) Jag kan sitta och titta på Loke hur länge som helst! Så svårt att fatta att min kropp har gjort honom, han har bott i min mage!? Jag och Tommy har fått en så fin och snäll bebis! Ibland när jag sitter och tittar på Loke kommer det tårar, lyckotårar <3 Varit iväg på vinkväll med tjejerna ikväll, My, Becka, Jill, Jill E, Madde :) Ligger i sängen och saknar Loke :D Han ligger i sin säng brevid mig, vill pussa och krama på honom.. Men då kanske han vaknar, så jag låter bli :) Godnatt puuuuuuuusssss


Dreggel

Oj vad L har börjat att dreggla, igår var det extremt mycket.. Saliv bubblor lyckades han med också :D Loke har även börjat att skratta, underbart att höra små skrattljud <3


Tråkigt

Dubbelbokad imorgon , skulle ha åkt till Skottvångsgruva med syster Tove, hennes pappa Björne m.m och sen tänkte jag och Loke sova över hos mamma och Tove! Men det får bli en annan gång.. Imorgon ska jag och L träffa My istället på dagen :) Sen blir det till Trosa på eftermiddagen efter att T jobbat klart! Idag har vi varit i Vivesta badet ett tag med Tina och Melissa.. Efter det åkte jag till Jill och Tim som var där i närheten i Tims föräldrars stuga.. Fikade och pratade skit :) och fasen så mycket mygg det var på vägen från bilen till huset :( Hade en äcklig jävla Fästing på mig dessutom när jag kom hem!! PANIK! Den hann aldrig sätta sig fast tur nog! Ingen på Loke heller <3 I helgen hade man lite planer men tydligen så ska vi ha besök i helgen igen... Så det blir andra planer.. Är lite sugen på Malmamarken :) Väntar på att T ska komma hem med pizza, gött!


Blåbärspaj

Är bra gott! Idag var vi hos Minoo och Co. på fika, där bjöds det på blåbärspaj :) Vi hämtade upp Tina och Melissa på vägen dit också :) Sedan har jag inte gjort så mycket mer? Lagat mat, lasagne med fetaost så sjukt gooooood :) Just det vi var på en bilfirma idag och spanade på bilar, vill ha en ny bil! Hatar den vi har nu.. Dags att sova imorgon blir det en tripp till Vivesta badet :)


Usch!

Högfärdiga människor med näsan i vädret, nej tack! Ännu värre att dom inte fattar själva hur dom är! Sköt du ditt!..

Bläk

Bläääää!!!


Tacos

Idag åkte vi ut till stendörren på picknick :) Tommy hade inte varit där ännu, nästa gång ska jag visa honom Femöre tänkte jag :) det gick super bra att ha L i bärselen när vi promenerade ut där! Det blev tacos idag igen och film, kommer inte ihåg vad den hette dock! Nu sitter vi och kikar på Batman begins som går på 5:an!


...

Man kan ha så många omkring sig, men ändå känna sig så jävla ensam... mitt i alltihop..


Lördag

Det var den lördagen det.. Jag och L åkte hem till Tina och lilla Melissa, drack kaffe! Loke lånade Melissas gym, somnade direkt! Blev väl för mycket rosa för honom ;) Sedan åkte vi till Seaside och åt, oxfilé pasta blev det.. Efter det blev det tillbaka till Tina igen för ännu en kaffe :) Vi kom hem runt 6, då fick jag ett ryck att ta en promenad med L.. Vi var ute i nästan 2 timmar, skönt!! Nu har vi precis kollat på film, Safe house. Se den, action skitbra 2 svenskar är med också ;) Det var den dagen det! Nu ska jag ta och diska dessa underbara nappflaskor, undrar hur många gånger man diskat dessa? :D Sen blir det sängen!


Hihi

Okej då vet jag :D


Seg

Sovit bra eller ok, men ändå sjukt trött!.. Tommys kompis Niklas är här med sina 2 små pojkar, på 2 och 4 år. Bara det blir man i ju för sig trött och dessutom stressad utav.. Nu har grabbarna iaf åkt iväg till Busiz, tänkte följa med men sitta där och glo? Nja... Inte direkt så att Loke vill åka rutchkana? :D Ska vila lite sen åka hem till Tina på en kopp kaffe :) Hittade Loke på kortsidan i sin säng inatt, och imorse också plutten. Jag bytte från vaggan till spjälsängen härom dagen men spjälskyddet passade inte sängen så det blev utan så länge. Han ligger ju rätt så still tydligen inte längre :P haha! Han vägrar använda täcke också på natten :)


Aj!

ONT i fötterna.. Det blev stan idag, vi gick ner med vagnarna från mig, och självklart som alla andra gånger ångrar man sig sen på tillbaka vägen! Haha.. :) sol, vindstilla,vagn och uppförsbacke samtidigt det är härligt det! :D Sur på HM blev jag också, INGA kläder till Loke fanns det, inte ett endaste plagg under storlek 74 !!? Minsta storleken 50 fanns, men inget däremellan !! Great! Är för trött för att skriva mer, godnatt!


Bra dag!

Bra dag igår :) Den spenderade vi i Gnesta, med Mari och lilla Saga. Vi lunchade på kolgrillen och spanade på folk :D Fikade på kaffebaren, där träffade vi även Sara. Kul att se henne, saknad vän! Sedan tog vi (Mari+bebisarna) en promenad till min mamma och Fikade där också :) och senare fika hemma hos Mari med hennes pappa, mycket fikande.. :P Det går bra att gå neråt på vågen ;) Dagen igår i snabbhet, kul att träffa "gamla vänner" Saknar Gnesta då och då.. Kom hem sent, eller ja runt halv 10 typ. Loke sov länge idag, inte jag tyvärr. Nu ligger han i babygymet och roar sig.. jag har hunnit plockat och donat lite här hemma! Snart kommer Mari och Saga hit sen får vi se vad dagen har att erbjuda :)


Zzz

Grabbarna mina sover.. Och jag med snart förhoppningsvis! Ligger i sängen och tittar på Scrubs :) Jag och T hyrde film i farten typ idag när vi var på Ica här i Oppeby. Mr Poppers penguins med Jim Carrey, typ en barnfilm :D Rolig iallafall tyckte jag :) Fått många samtal ringda idag, och även ett mail känns bra att stryka litegrann på todo listan! :) Godnatt!


Promenad

En promenad till affären och köpa ersättning till Loke, har köpt "fel".. Han får NAN pro, mot känslig mage och råkade köpa den vanliga NAN sist och det märks.. Lite magont och svårare att bajsa. Stackars lilla plutt.. Måste dom göra förpackningarna så lika?


Segt

Klockan är snart 15, inte mycket gjort här inte.. Slappar i soffan, Loke ligger bredvid och sover. Fixat och trixat med dopkort på en sajt, tog sin lilla stund men nu är jag nöjd! Blev inte så dyrt som man trodde heller :) Kanske ta och vika lite utav tvätten som ligger på andra sidan soffan och väntar????


Nio

Vaknade klockan 9 både L och jag. Känner mig låg idag... Att vädret är dåligt gör inte saken bättre heller! Nä usch vad tråkigt, inte ett skit planerat. Har säkert fått böter också, glömde självklart att det är onsdag idag. Då får man inte stå på våran gata... Suck! Och nu kan jag inte springa ut, är själv med L och han är vaken så.. Bläää


Tankar

Tänker.. Tankar som borde bli till ord... Och vissa andra borde tänka till först innan dom talar!


BVC

Just det! Bvc idag ju, och det gick fint. Loke vägde 4940g, 60 cm lång :)
Nu är det dags att göra iordning sig lite, ska ner på stan och luncha med Minoo.

Puss

CHECK!

Äntligen, bokat dopet! Nu fick vi den lokalen vi vill ha iaf. Nu ska man bara styra upp inbjudningskort.. :) Kul!

Usch

Ligger i sängen.. Gjort ett tag nu, hjärtklappning, trött och huvudvärk... Lite små obehagligt faktiskt. Ska sova imorgon bitti är Bvc besök med Loke, får se om han kommit upp till 5 kg nu? 4900 kanske :)


Skönt

Promenad med L på 7 km är nyss avklarat! :)


Hmm

Tror det är nåt med mina stämband!!?! Ja nåt skumt är det iaf.. Irriterande och frustrerande är det iaf. Buuuu


Nobels testamente!

Nu har vi sett färdigt på den första filmen, Nobels testamente! Bra film, även fast man läst boken.. Ja boken är bättre lite iaf :) Mår sämre också, hjärtklappning..... Obehagligt! :( Ska ge Loke lite mat snart och sen krypa ner i sängen och sova. Natti!


Shopping!

Det blidde Norrköping iaf, mådde bättre så vi åkte. Mådde bra ett tag nu är det sämre igen, suck..
Vi åkte först och främst för att T ville shoppa lite nya kläder, han hittade tyvärr ingenting i klädväg.
Men jag gjorde :) Mer exakt 5st tröjor, 2 linnen, 3 par hotpants, 1 par örhängen och 1 ring! Allt detta för 850 kr!
Handlade 2 tröjor på Bikbok, och på väg ut ur stan fick jag för mig att vi skulle gå in på Lager 157! Tog inte ens med mig plånboken för jag brukar aldrig hitta någonting på sådana ställen. Men denna gång gjorde jag det :)
Tröjor, som sagt! Såna där pösiga tröjor som jag älskar! Lovely! Och det bästa, 80kr styck! :)
Och en mössa till Loke köpte jag också, perfekt till han i höst! En svart ifrån Lundmyr, fiiiiin :)
Lite bilder...
 
 
Tommy köpte bla 2 st matlådor :P
 
 
Bra dag!
Ligger i soffan nu inte så pigg... Ska ringa till läkaren imorgon bitti, så får vi se om dom kan kolla min hals så att det inte är halsfluss! Har haft det mkt förut och nu ungefär 1 gång om året... Kul och smitta L med det isåfall, eller att han ska bli sjuk överhuvudtaget.. Lille plutten.
Måste hur som ner till Vårdcentralen imorgon och ta mitt blodtryck, läkaren sa att jag ska gå dit då och då och kolla det.. Har jag kommit iväg dit? Nej.. HOPPAS att jag slipper medicinen i forts sen.
 
Nej nu ska jag ta en dusch! Sen så ska vi titta på film, igår såg vi på: Simon och ekarna. Jag tyckte att filmen var bra, sorglig! Sen så hyrde vi 2 st filmer till, Nobels testamente och Prime Time.
Dom är baserade på Liza Marklunds romaner, har läst alla 6 stycken och jag älskar dom! Så ska bli spännande och se om filmerna är lika bra :)
 
 
 
Hej då! Ha en trevlig kväller..
 

Kuuuul

Här ligger jag i sängen... Så torr i halsen, tappat rösten och har rethosta. Underbart!!!!... Vi som skulle åka till Norrköping idag och shoppa lite. Får se hur det blir med det, antagligen blir vi hemma. Trist!


Fikat!

Mötte upp Linda och E på stan straxt efter 12 någongång, spöregn! Som värst precis när jag och L kom ner på stan.. Vi gick runt i några affärer sen tig vi en lång fika på Birgers! Trevligt, kul att ses:) Nu ska jag och T in på videobutiken och hyra filmer!


Suck

Vaknade före Loke, kl 8! Why??? Är trött men kan inte somna om, L har fått mat och sover nu igen.. Jag ska nog passa på att ta en långdusch nu när man har chansen :D


Miljonär!

Just det ja! Har spelat på Lotto imorgon lördag, jag kommer ju självklart vinna storkovan med mina nummer :) eller? :D


Vaken

Jodå sa att är fortfarande vaken, varför inte bara koppla av och somna?? ..


Borde sova

Trött.. Men ändå ligger jag här och pillar på mobilen... Imorgon så har jag och Loke fika dejt på stan med Linda från föräldragruppen och hennes lilla Ellen! Det ska bli trevligt :) Godnatt!


Hmmm

Rutiner för bebis?!! Nej... Vad mer än äta, sova? "rutiner" jag har på Loke är att han äter var 3:e timme ca och sover ca 8 timmar på natten. Dom är ju som Skalman typ, ät och sov klocka :D Är L trött ja då sover han, har aldrig nånsin gått runt och vyssat för att söva honom.. ?? Vi har aldrig "daltat" med honom heller, och så skriker/gråter han aldrig heller.. Ännu :D peppar peppar :P Lugn bebis, mammas älskling <3


Förslag?????

Jag får PANIK! eller nåt sånt! Tanken att bara vara hemma resten utav sommaren... alltså??? Jag vill åka nånstans men vart?? Kollar runt på olika stugor och liknande på Öland osv.. finns inte mkt kvar eller så är det svin dyrt! Jag vill göra nåt! Slippa dessa 4 väggar.. Impuls människor sökes!! Hoho?? Nån vill väl iväg och göra saker, om så bara över dagen? Vad hittar man på om dagarna??? Förslag på vart jag kan åka med min lilla familj???????????

Andning!

Nu blev det så! Har beställt andningslarm och ljudövervakning i ett.. Dyrt! MEN fatta om det faktiskt skulle hända, psb! Och kommer nog göra mig tryggare och att jag sover bättre på natten!


Hihi :)

48 läsare idag, men 129st sidvisningar idag?!!?! :D

Bästa!

Bästa bean :)


Stalker!

Alltså du SAMANTHA är min blogg så intressant?!! :D

R.I.P

Vila i frid Calle!


Typiskt

Vaknar INNAN klockan ringer, så typiskt! Morr


Suck

Jag hatar när det blir såhär.. Måste upp tidigt imorgon (07:30) klockan är nu 00:30 blir då stressad för att jag inte somnat ännu och så är den onda cirkeln igång.. Försöker varva ner och sluta räkna timmar som är kvar tills man måste upp......


Träna!

Vill börja träna varför finns det ingen mammagympa typ aktigt i den här stan?? Någon som vet om det finns nåt? (antagligen inte)

jahapp

Här sitter jag ensam i våran stooora soffa, saknar Tommy! Även fast han skulle suttit här och sovit i soffan som vanligt ;)
Loke och jag har busat, oj vad han har skrattat och pratat, länge också. Men det tog nog på krafterna för han somnade i babysittern nyss.. :)
Har förberett inför imorgon, så att man kanske kommer iväg hemifrån lite snabbare än vanligt, det är inte bara att hoppa i skorna och dra iväg längre direkt.
Imorgon ska vi nämligen på begravningen i Västerås..(mormors bror) Kommer bli lite jobbigt :(
 
Näe äta lite popcorn kanske!
 
 

Fika

Jag och L har varit hemma hos Minoo och Kevin på fika idag! Det bjöds på blåbärspaj, super god! :) Nu små plockar jag lite här hemma och L ligger i sitt gym och flinar! :D


Bläk

Ledsen loke, mamma utan röst!! Ingen bra kombination... :(


HES!

Alltså? Har typ tappat rösten nu ikväll, bara sådär? Typ bränner i halsen, usch!

buu

Då har tommy precis åkt :(

Måndag!

Godmorgon! Vaknar med lite ont i halsen?? Buuuu! Hoppas det går över efter kaffe och frulle :) Inga planer alls idag, verkar som om det är fint väder? Näeee dags att gå upp..


:)

Plutten!! :)


Babygym

Godkväll! Vi har nyss badat lilla Loke, och nu ligger han och sparkar i sig gym ;) Så söt! Pratar och ler åt sakerna som hänger ner i gymet :) Ska ta en dusch nu sen blir det sängen! Hur trött som helst idag.. Kom hem från Västervik rätt sent inatt, så inte lika mycket sömn inatt.


Väder

Verkar som om det blir en vecka med dåligt väder.. Haha på er som har semester :D Blir massa hemma mys med Loke :) Någon som vill komma och hälsa på? Koooom ;)


Kvällspromenad

Vi är på bröllop i Västervik, just nu är jag och ute och promenerar i hamnen. Är en trubadur nu på bröllopet, så blev lite för hög volym för Loke tyvärr.. Men mysigt detta också, bara jag och L dock.


Uppdatering!

Förra lördagen! Vi 3 (T & L) var nere i hamnen på Iron horse, motorcykel utställning.. Inte sådär super kul att titta på men skönt att gå runt i solen och kika på folk :D Sedan hem och göra mig oordning för att ta mig ner till vallarna för att fira Minoo som har fyllt år :) jag, Jill, Carro, Angelica, ubbe och Minoo såklart satt där i solen och drack lite vin, åt jordgubbar och pratade :) Runt 7 tiden gick vi till hamnmagasinet och åt middag, super gott var det! Sedan satt vi utomhus på en filt, pratade och drack lite mer vin (dom andra drack liiiiiiite mer än mig) Sedan var planen att jag skulle hem, men då hade Tommy somnat (han skulle hämtat mig) så blev att jag följde med in på Lotsen ett tag.. Inte super kul! Kanske för att jag var nykter. Annars var dagen/kvällen bra :) I måndags var jag på stan med Jessica och lilla Colin. Länge sedan vi sågs!Vi tog en lunch på Birgerd och gick lite i affärer, mötte sedan upp Becka och tog en fika :) På tisdagen var det Bvc dags för L. Han vägde 4550, 57 lång <3 Det tar sig, lång kommer han nog bli :D Min älskling! Onsdagen, bra dag! Umgicks med Tina och lilla Melissa hela dagen. Vi började på vallarna med lite picknick.. Sen blev det sånt oväsen där för dom höll på och klippa massa högt gräs typ, suck! Så vi gick vidare till Tova stugan och tog en kaffe:) sedan gick vi ner till hamnen, Tinas kille har restaurang där (seaside) så vi satt där på uteserveringen och solade (iaf jag ) SOOOOL hela dagen, lycklig Lou! Och den tog dessutom :D Runt 18 kom Tommy ner och vi gick och tittade på alla veteran bilarna som är i hamnen på onsdagar, och denna gång även amerikanare :) Bra vecka!!! Orolig inför nästa när jag är själv med Loke helt, ingen avlastning alls.. Är han snäll som han brukar så ska det väl gå..<3 Lite bilder :)


Yes!

Nu fungerar appen igen, wieeee :) Dagen idag har spenderats med Mari och Saga, här hemma hos oss och strosat runt på stan. Promenerade ner till stan också, (hem med) så duktiga så :) Igår var jag och L i Gnesta, och umgicks med Mari och Saga där. Hann även med att få lite slingor i håret, äntligen! Måste försöka sova, imorgon ska vi iväg på bröllop i Västervik. Länge sedan jag var där, med Frida och Co på party tiden ;) En fin liten stad.. Saga och Loke :)


Haha

Ligger och skrattar för mig själv i sängen! Haha
Vissa blogginlägg man läser kan vara sjuuuukt kul ibland :)
 
 
Pmitt bloggande sista tiden går segt.. Haft mkt för mig dom senaste dagarna! Plus för att bloggappen inte fungerar fortfarande, sjukt irriterande!
En uppdatering om sista tiden kommer snart, nu ska jag sova!

...

Undrar hur länge man orkar.....

Sol

Sitter på ballen i solen! Bvc kl 13 idag.. 
 
Nästa vecka ska Tommy bort i 4 dagar... Buuuu! 
Någon som vill hitta på något med mig och loke då??

INSOMNIA

Ska skriva om helgen senare när jag har mera tid..
Men inatt, jag kunde inte somna! PANIK typ.. Kom hem runt halv 1 super trött men kunde jag somna?? Somnade kl 7 imorse!!???
Och sov till och från till kl 14 idag.. Hatar när det blir sådär.. Grubbel!!


träning :)

 

Ibland

Ibland kanske man ska tänka på att det man påstår att någon annan tycker, kanske igentligen är hur man själv tänker om sig själv?!