"Hemma"

Mamma kom och hämta mig hemma vid elva idag, åkte till Gnesta och bytte bil, sen mot Strägnäs och köpa en säng som mamma blivit kär i. Tog ett tag att hitta rätt innan vi hittade fram i ingenstans utanför Strängnäs=) Efter allt det åkte jag hem till mormor och åt lax, potatis å grejer jättegott!! Där träffade jag även denna söta krabat, blir så glad när jag träffar honom=)

Gustav





Sen åkte jag och träffade Sara, Ditte och Alex. Satt och kollade på tv och pratade skit=)
Mys!

Nu ligger jag hemma hos mamma i min systers rum, är jätte trött måste upp tidigt och ringa till vårdcentralen.






natti natti<3



Kaffe och Te...

Jobbat idag, vi fick en nice rusch idag, 2 bussar... äntligen händer nåt:P
Efer jobbet blev det Te/kaffe med Becka och Sara på "turkakvariet" he he:P

Sen gick vi hem till Becka en stund och inväntade bilen, sen rullade vi 3 iväg till Oxelösund..
Nu sitter jag hemma själv, Jillan var nyss här och drack lite Kvällsro Te och prata lite skit=)
Dags att hoppa i säng klockan ringer 05:45 imorgon bitti, borde vara olagligt att gå upp så tidigt.
FÅr se hur morgon dagen blir på "kursen" i sthlm..=)

Och föresten, det Piirrar i mig på nåt sätt har gjort hela dagen...






Natti Natti!!!<3

Sviken, heartbroked!!

behöver skriva av mig lite, nästan dragot mig för det... DU krossade mitt hjärta inte bara 1 gång utan flera gånger, och snälla jävla jag gick på det varenda gång..
insett nu hur jävla blind jag varit,men man blir lätt det när man älskar någon...
fått höra nu allt du gjort mot mig som jag inte vetat om, det jag visste var mkt nog.. men det kändes jävligt bra att få veta, fast det gjorde så jävla ont...! Önskade bara att Ni sa det tidigare när jag var uppe i det, då hade jag brutit soo long ago... Känner mig så jävla utnyttjad, sviken och sårad.. Fattar inte hur man kan göra så mot någon... efter allt vi var ändå ihop rätt länge tom sambos.. USCH!
Ställt upp som fan för dig, när du hamnat lite snett... sket i allt då bara för att stötta dig, för att jag brydde mig. Jag lät dig bo hos mig, även efter allt du hade gjort då.. fick aldrig ens ett förlåt, aldrig nånsin!
Mitt hjärta är så sårat, du fan pissade och hoppade på mitt hjärta och min själ!!!!
Du har fått mig att må så jävla dåligt, otrohet, lögner, fan inte konstigt att jag var konstant orolig och paranoid hela tiden!! Kommer aldrig mer gråta en endaste tår för dig, kommer aldrig mer se åt ditt håll. ALDRIG mer nånting... Hoppas du nångång får uppleva all skit jag gått igenom med dig!!! Och dig älskade jag? Dig ville jag spendera resten av mitt liv med???!!!!!! oj ojoj....
Men tiden läker väl alla sår? Vill bara få mitt hjärta att våga känna helt på riktigt igen.. Och att kunna lita på någon igen???? Mitt självförtroende är på botten, men jag är stark!?

Och tack älskade Jessica och Becka för att ni finns!! Skulle inte klara mig utan er<3<3