.

Vet varken ut eller in


Nämen

Idag fick vårdcentralen telefonisten höra ett och annat! Jävla idioter. Patientnämnden ska det ringas till imorgon bitti.
Fick efter många om och men en läkartid (man måste vara mer än döende för att få en läkartid på bagaregatan) Och fick träffa en annan läkare. Så 7 rör blod, urinprover och så lungröntgen på onsdag... Äntligen tar dom prover på en.
Inte bara ett svar: det är musklerna du har ont i, ät Ipren....
Det är hemskt att läkarvården inte tar en på allvar. Helt sjukt. Vem ska man våga lita på. Inte ens läkarna längre. Alla säger olika.
Tänker på dom människor som mår dåligt/är sjuka och inte vågar tala för sig?? Dom lär ju knappast få någon hjälp. För man måste överdriva för att få en läkartid. Idag tog det 30 min i telefon att få en tid, och nonchalant bemött. Nej du ska inte ha läkartid, gå till sjukgymnasten. Du har obt i musklerna inte i körtlarna.. jasså sa jag vem är du och kan bedöma det? Du har varit ofta här på vc ser jag.. Ja konstigt eftersom jag aldrig får någon hjälp/utredning!
Ok du får en läkartid men då avbokar jag din tid hos sjukgymnasten imorgon!!? Visste fan inte om jag skulle skratta eller gråta då, som om receptionist (eller sjuksköterska?) jäveln har nåt att bestämma angående det. Nej. Och hon nonchalant frågar varför jag gråter.. Ja jag gör det när jag blir upprörd, och för att jag är orolig efter som jag inte mår bra och har ont. Alltså.
Så nu har jag gnällt klart.


Nån som vill följa med och shoppa i Norrköping på fredag tex?? :) :)


PiP

För 1 år sen, var jag lika orolig/bekymrad/ledsen som jag är nu typ. Och gravid på det.
Det var då man fick veta, via Aftonbladet dessutom...
Jävla helvetes "PIP"

Jag vill bara kunna få må bra och NJUTA FULLT UT av min lilla familj.


Veckan

Försvann.. Fort gick det. Vad har gjorts?? Föräldragrupp, tandläkaren, babysim.. Ehh?? Besök av lilla Saga :) haft fullt upp typ iaf, och försökt vila lite pga ont.... :/

I onsdags var jag och Loke i Järna, vi hälsade på en gammal vän Malin. Vi umgicks och arbetade ihop förr i ett par år. Så kul att ses och prata gamla minnen, promenad och lussebulls ätande hann vi med också.
En bra dag. :)


Idag var det visning på Tommys lgh i Borlänge, 2 st kom bara (i för sig var båda intresserade) Folk kanske inte har tid att gå på visning nu i jul stressen :) Och det är inte mycket ute nu på hemnet iaf inte i Nyköping. Vi spanar nämligen efter nytt. Det här med 2 trappor utan hiss är skit jobbigt och tungt!


Meh!

Va fan? Fel bild laddades upp i förra inlägget!? Och inte kan man radera inlägg via appen heller, drygt.
Jaja var en bok iaf :D


Idag fick jag syn på Lokes första tand, det var dock lite kämpigt att få se! Haha. Tyckte jag skymtade något när jag gav honom gröt nämligen :P


Word!

Skall läsas.


..

Den första man ska vara ärlig mot är en själv.
"Där kommer väl terapin in.."

Respektera sig själv.
Det är en jävligt bra start.


Lördag

Kom nyss hem från jobbet.
Driven idag, haha! Oj oj :) Trött i huvudet nu kan jag ju säga.
Nu blir det soffan resten av kvällen.


Åh

3 nätter i rad har jag vaknat att av att Loke "pratar" ma-ma.. Fast han har sovit och pratat i sömnen, haha så gulligt. Hörde hon prata ifrån sängen nyss och tänkte att nu har har han vaknat, men icke. Haha :)


Extra

Extra Bvc besöket gick bra. Inte varit där sen 6månaders kollen/sprutan. Loke Vägde 8940g och 74,5 lång. Hans vikt låg mitt på kurvan fast längden lite över :) Har undrat ett tag om det han får i sig räcker... Loke sover oftast 20-08 (LYX) ibland vaknar han vid 06 då får han ersättning och somnar om, annars får han gröt. Sen en burk till lunch och lite efterrätt. Alltså 1 gröt, 1 burk och 3 gånger flaskan totalt just nu. Ibland lite gröt på kvällen. Har försökt med välling flera gånger men det gillas absolut inte, provade majsvälling som han tyckte om men då blev han förstoppad! :( Så vi fortsätter med ersättning än så länge. Ingen direkt "matintresserad" kille man har.


Lussebullar!

Bakat idag igen, lussebullar sats 2. Ätit 7 bullar idag, känns bra. Och 3 koppar kaffe. Var på babysim idag också (efter att jag kämpat med all snö/is på bilen.) Och på kaffe hos Jill. Sen har jag sovit i soffan och nu ligger jag i sängen.
Det var väl det i snabba drag. Kul va?:)


Ångrar

Ångrar mest av alla jävla "val" i livet att jag opererade in dessa jävla PIP!!! Men jag kunde inte då för snart 6 år sen, att det skulle bli såhär. Förbjudna, farliga osv.. Tänk om man visste.. Dom är äntligen ute ur min kropp nu.
Och självklart med min tur var det ena sprucket! Och jag har efter operationen, besvär och ont!
Antagligen för resten av livet!
Och vad biverkningarna/konsekvenserna av detta blir vet typ ingen.


Torka

Blogg torka.. Känns inget kul att skriva, vill kunna skriva allt jag vill skriva. Men nej..det går inte.


Sanslöst.

Helt sjukt vad man känner, kroppsligt.


Shoppa??

Loke behöver kläder, jag med för den delen.
Behöver shoppa med andra ord :)

Blev knäck bakande till slut.. Loke somnade sent. Hoppas det blev bra, hade lite beslutsångest om det hade kokat klart eller icke :)
Ska göra kola och julköttbullar i helgen tänkte jag.
Nä nu är det sova som gäller.


Nu!

Nu ska jag baka knäck :)


Yeajjjjj

Äntligen sover Loke lugnare på nätterna igen.. En period nu har varit gråt (mest i sömnen) och stoppa i nappen varje halvtimme typ.. Men ja nu sover jag som en kratta istället... Så typiskt.


Lätt

Att ta sig upp till Stockholm typ imorgon ? Känns sådär.. Och dessutom få med någon som kan följa med och umgås med Loke under tiden


Suck

Trodde allt skulle bli efter operationen, men dessvärre inte :( Ont! Inte bara i ärret utan typ strålar upp under armen och under nyckelbenet..


Längtar lite

Längtar lite till lördag, då blir det vinkväll med Jessica och några till :)


Besök

Ingen som vill komma på fika med mig och Loke imorgon? :) antar att ingen vill ta sig ut i snön?? :D


Ja.

Man ser typ allt ur ett annat perspektiv. Analyserar typ allt och alla. Jag genomskådar snart...nåt


Massage

Var på Kumari Spa idag och fick en timmes helkropps massage..
Det känns nu.. Hoppas inte imorgon. Var första gången jag fick professionell massage. Japp så är det.


Lusse

Bullar har jag bakat idag, så sjukt goda!! Mmmmm


Jobb

Har jobbat i helgen.. 9 månader sen sist! Det gick faktiskt bra, bättre än jag hade trott. "jobbsjälvförtroendet" är inte på topp.. Var Back ena dagen, och det kändes i kroppen på kvällen haha! och i kök igår! Det sitter väl kvar i ryggmärgen eller nåt :)


:(

Läser din blogg, tårarna rinner.. Massa massa STYRKEKRAMAR vännen!!! <3
www.malinfasth.blogg.se