Fy

Bättre dagar har man haft... Ingenting har gått sin väg!!!! Lite besviken också.
Men ikväll ska jag iväg på middagsfest, dricka vin och vara mig själv, själv! :)

Baby

"Babysteps" ungefär så vill jag beskriva inskolningen för L. Det är tufft..stackarn.. 


Måndagen

Dagen igår var en sån där dålig dag. Vi sov "länge" Loke var trött ändå påväg till förskolan kl 9. Var ute och lekte, Loke snubblade och slog i näsan i asfalten.. Inne sen så gick jag iväg till andra sidan avd för att Loke skulle få prova vara "själv" var på han får en kram bakifrån och flög i golvet och bet sig i läppen.. Stackarn. Och så var det vilan för första gången, gick inte bra. Grät hysteriskt. Plutten! Det var inte hans dag igår :/

:(

Livet är för jävla orättvist!!!!  :(
Vila i frid Sivert och Colin.

Middag

Igår kväll åkte vi hem till mormor och Christer. Mormor fyllde 75 år för ett tag sen:) Vi åt middag och tittade på Idol.
Skönt väder det är idag då. Varit ute en sväng med Loke på gården nu på fm. Snart så ska jag iväg och jobba.

Dag 3

Gick också bra:) Loke har övat flitigt att knata runt i gummistövlar. :D 
Ska bli spännande nästa vecka hur det kommer att bli med vilan :D

Tommy hade varit och handlat åt Loke idag när jag jobbade. Regnställ, stövlar, vantar, strumpor och ett tjock tröja från pop. Så fint :)



Dag 2

Andra dagen på inskolningen idag. 
Loke bryr sig dock inte ett skvatt om sin fröken. Bilarna är roligare :D





Sömn!

Kan inte somna!!!!!!! :/ jag hatar när det blir så, tankarna rullar..och rullar. Samtidigt blir man stressad av att ja tiden tickar liksom.. Och så kan man absolut inte komma till ro.. Jo och så blir man sådär hungrig också. Men nej jag vågar inte gå ner till köket.. Blivit mörkrädd sen jag fick barn. Zzzz

Första dagen!

Idag var det Lokes första dag på förskolan! Och det gick hur bra som helst, knatade direkt in mot leksakerna (Läs bilarna) :D

Så söta allihopa på Lokes avdelning, 10st är dom. Det känns bra, allt känns bra än så länge iaf :) Men första intrycket är viktigast.




Planer

Planerna för idag sprack. Loke var dock inte pigg eller på humör. Stackarn. HOPPAS inte att han blir sjuk nu, inskolningen startar ju imorgon.
Nu har han äntligen kommit till ro, och jag sitter och tjurar i soffan! Haha
Rolig söndag. 
Sitter och kikar runt på overall åt Loke. Vilken djungel :) Har hittat en Reima overall som verkar bra och så:

Eller Didrikson overallen 

Fina va?? :)

På tal om overall så har jag fått en skaloverall från kaks. Jag har ju ingen koll, men när använder man den? Vad har man under? 

Soffa!

Jag somnade på soffan igår kväll.. Vaknade till...och tänkte gå upp och lägga mig men neeee bestämde mig för att sova kvar på soffan. Så fick sova lite bättre inatt, vaknade till 4ggr (pga L) istället för typ 75 ggr. Sååå kände mig liiiite piggare idag! 
Fått mycket gjort här hemma idag, känns bra! På em hade vi Tina, A och Melissa på besök :)
Imorgon tänkte jag nog kanske åka till badhuset med Loke !


Slut.

Helt slut, ligger utslagen i soffan! Zzzzz..
Och pang bom bara sådär så fick jag ont i halsen.. Tackar!
Tittade på Idol förut (idol nörd som jag är) och blev tårögd och började nästan böla!! Likaså till något annat tv program härom dagen. Så var det inte förr inte :D
Näeeee om man ska orka sig upp till sängen kanske.




Ikea

Hejjjjj!
Idag blev det Söderköping med mamma, och Ikea i Linköping! En bra dag med andra ord :) 




Åh!

Jag vill till IKEA, nuuuuue! :)

Sömn.

Öppningshelgen avklarad. Och typ den sömnfria helgen också ;)
Idag var jag med L på Barnmottagningen, han fick remiss till att göra ultraljud på njurarna och urinlederna.. Tydligen uppföljning när pojkar under 2 år har haft ui. Bra att dom kollar upp det såklart. (Vilket dom kunde gjort på en gång) Drygt att gå och vänta bara. Efter det åkte vi till öf här på Arnö. Loke visste då direkt vilket håll han skulle till när vi kom dit, till bilarna haha!
Idag är det 1 vecka kvar till Lokes inskolning, läääääängtar ;)
Imorgon kommer hans ,( ja vad man nu kallar det?! Iaf den person som kommer att ha hand om honom under inskolningen osv) hon kommer hem hit imorgon och hälsar på en stund.

Näe klockan är snart 01! 
Godnatt!

Åh

Fiiina! Synd bara att dom är så dyra, för att L ska växa ur på några månader.
 
 

gaaaasch

För ca 1 år sen eller nåt fick jag hjälp att designa min sida här.. Och har sen dess tänkt att ändra i infon om mig, det var bara nåt hon skrev snabbt. MEN jag hittar inte vart jag ändrar texten? Bara koder hit och dit. Suck,

Haha

Sara ringde mig imorse, fick ett gott skratt! :D irriterad gravid kvinna ;)
Sitter just nu i skogen! :) finns en skog precis ovanför våran tomt, som tydligen kallas skolskogen. Fins en liten grusväg en bit upp så man kan tom ta med vagnen en bit. Loke verkar gilla det.


Behandling

På em idag var jag på fotparadiset! Lyx :) Mormor hade vägarna hit till Nyköping så hon passade Loke under tiden. På fm var jag och L nere på familjecentralen och lekte/fikade. Är bara bilar som gäller nu, inte ens sångstunderna är roliga längre :) Det första han sa imorse när han vaknar var, biiil. Gullunge!
Nu ikväll skulle vi igentligen åkt till Dalarna men jag och liten blir kvar hemma denna gång...
Nu ska jag sova, har i princip ont i hela kroppen från igår hehe
Natti natt


......

.... ... .......


Undrar

Undrar om jag kommer kunna gå imorgon?! Haha :D Nu ikväll blev det ett pass på ramdalen, funktionell 75 min. Puuuuuust dom små små muskler jag han få i förra träningsperioden, var booooorta! :P hur som så var det jobbigt och samtidigt skönt.


Mysmorgon

Myst och lekt nu på morgonen. Och även duschat , med en skrikandes Loke utanför duschdörrarna. Liiiite stressigt. Dessutom var mitt hår typ en svinto boll sen lockandet osv sen bröllopet :P
Hoppas jag får ut det.
Sen ska vi iväg till Elgiganten och rusta :) Jo och till lekia också ;)


Tröööööött!

Så trött! Fick dock sova till 8:15, tack Loke! :)


Träna

Jag vill komma iväg till gymet... Men helst inte själv.. Någon som känner lika?? Blev dumpad av min träningscoach :(