Fuck cancer

Tittar på "tillsammans mot cancer" galan på 7:an. Tårarna rinner.
Hemska hemska jävla cancer!

Sötgröt

Mysmorgon imorse.. Loke var på riktigt super humör, han är nästan alltid en glad kille:) Jag satt i köket och drack mitt kaffe, och bad Loke att hämta mina skor i hallen.. Han går iväg.. Och kommer tillbaka med min sko, frågar om han kan hämta min andra sko också. Och han går iväg och hämtar den också, dessutom rätt par skor utav alla i hallen. Åh man blir så stolt, mammas duktiga kille!


:)

Jisses vilken dag. Puuuh!
4:e jobbveckan och gått ner 2 kg. 
Nice :)


Tiden

Tiden räcker inte till... Och det kan jag inte vara ensam om att känna! 

:D

Är man trött eller.. Smälte smör och skulle hälla i popcornkärnorna, vad häller jag i? Jo vällingburken!! Haha asså :D


Zzzzz

Dag 1 av 8 dagars jobb i sträck, och jag är rätt slut.. Blev inte mycket sömn inatt :/ Zzz

Måndag..

Jag vaknade innan klockan imorse eller jag vaknade av Tommys klocka.. Så hann äta en macka och kaffe ifred iaf :D
Upp med Loke och morgonbestyr, klär på kläder, ytterkläder skor osv.. Tänker att yes, kommer komma iväg i tid.. Meeeen så bajsar ungen.. Så av med alla kläder igen, och sen börja om.. In med väskor och barnet i bilen och iväg.. Kommer på att jag glömt matlådan.. Så får backa hela vägen upp för backen..
När jag nästan kommit in till stan, så säger Loke något om bil.. Ja just det! Dagis! Haha :D Så det var bara att vända om igen.. Haha!
Kom ändå i tid till jobbet :) 
Men det är mycket att fixa och dona med innan man kan komma iväg till tex jobbet. Inte som förr då ställdes klockan på en halvtimme innan man började, gick upp, drog på sig nåt och svisch iväg :P



<3

Genom livet ska vi vandra. Och jag kommer ALLTID att finnas här för Dig så länge jag lever! 



:)

Loke är så duktig att prata. Och härma ord. :)
Dom mesta orden ur hans mun nu är 
"Bil, astbil, trator, branbil, buss, kojv." Så fort vi går in i affären så upprepar han kojv kojv kojv. Eller när jag står och lagar mat så står han bredvid och gapar kojv kojv kojv haha! Ungen älskar korv! 
Älskade barn. Tappade hans tallrik med mat till honom härom dagen och det bara slank ur mig: Jävlar! Vad säger Loke direkt? Jo: jävlaj :) 

.

Man är alltid lite starkare än vad man tror 

Fy..

Fy..faaaasen. Vilken skit dag.

Men kvällen vände upp det med tacos och lite vin mys med grannarna och deras barn. 




Ja!!!!

Här sitter jag och gör ingenting i princip. Jag är ledig idag och Loke är på dagis. Vad ska man hitta på? Är dock as trött, Loke sov inte bra alls inatt.. Tänder på gång igen....


Sådärja!

Började jobba heltid igår. Känns bra! Det som tyngt mig lite är Lokes inskolning som tar lite tid. Men det går framåt :)