Mys.

Sitter i soffan och myser med våran lilla kille. Ska försöka komma i säng skapligt idag, så man är pigg till Lises bröllop imorgon. Ska bli så kul :) Och Loke ska sova över hos sin mormor första gången :)


Sova.

Vill bara sova tills allt är bra igen typ. Usch.


Jämförelser

Fattar inte grejen med morsor som håller på och jämför sina barn, min gör det och den gör det fast den bara är du och så gammal.. Osv. Jag tycker om att gå till öppna förskolan, MEN där måste man lyssna på allt sånt. Men Loke tycker det är så kul där, så därför går jag dit men stänger öronen :D


Jo

Det håller i sig.


Meh

Tippade.. Och blev as depp!..


Zzzz

Sömnen är det sådär med sista nätterna, Loke bökar och gråter titt som tätt. Stackarn! Hatar tänder!
När jag kom hem efter jobbet idag frågade jag Loke om han ville bada.. Han tog mig i handen och ledde oss till trappan, och lyfte sina armar mot mig. Så jag bar upp honom, men sen så skulle han promt inte bli buren längte.. Utan hålla mig i handen och gå fram till toaletten och pekade på badkaret. Jag tror svaret på frågan var Ja ;)
älskade lilla barn :)


Måndag

Kl 9 plingade det på dörren imorse, det var min mamma som kom och överraskade mig och Loke :) kul! Blir ju lite ensamt om dagarna.. Efter besöket gick vi ner till öppna förskolan och lekte.
Ett av lokes nya ord är: "himmma" han låter så söt när han säger det, han menar hemma har jag nu förstått. <3 jag brukar säga att nu är vi hemma när jag parkerat bilen , så han snappat upp det :) så nu sägs det himmma vid parkeringen och på våran gård. Gulle!


Förskola

Den 16:e september börjar Loke inskolning på förskolan, (jag tycker det borde heta dagis) Spännande :)
Våran stora kille! Tiden går..


True.