hur gör man??

hur gör man igentligen? hur går man vidare? hur glömmer man? hur stänger man av sina känslor? hur får man hjärtat att förstå??? man kan ju inte förtränga allt!? en dag kommer allt tillbaka till en.. tro mig jag vet. jag gjorde så förr... igonerade att man mådde skit och allt man gjorde å allt som skedde osv... men en dag rinner faktiskt bägaren över och allt hinner ifatt en.. då är det inte kul.. verkligen inte kul... mkt har hänt senaste tiden... som tagit väldigt hårt på mig..

tror jag... bara grubblar å grubblar... kan vara någon helt annan stans i tankarna när jag har en konversation med någon.... men jag "lär bara känna mig själv"  känner mig lite som en zombie... men jag mår inte bra och jag orkar inte: fake a smile so they wont see, hela tiden.

är i skåne nu med mormor och christer.. stina och anders gifter sig imorgon.. idag när alla gästerna kommit (40st) grillade v, spela fotboll. basta och musik Quiz=) måste sova nu, brunch klockan 10.



rånet... tyckte jag tog allt så bra! men do senaste 2 månaderna har inte varit ok.. nu måste vi upp i hovrätten eftersom nån av idioterna överklagat...så då måste man gå igenom hela proceduren igen.. 3 dagar måste vi vara där åxå ska ju jobba alla dagarna kul lön det blir... redan varit borta mkt pga skit....



vill ha man,hus å barn nu!! på riktigt!
kolla flygstolar sen sova! Puss

går inge vidare med skrivandet

sitter hemma själv i soffan... tänker å tänker grubblar så jag blir galen snart:-( ringde oh sjukanmälde mig förut.. jag klarar inte av att lägga den lilla energi jag har just nu med att palla jobba, jag måste lägga det på mig själv så att jag kan må så bra som möjligt nu på ngt vis.... trist men annars kommer jag gå under..

Fick ett sms av sara förut..

- men vadå vissa saker måste man bara avsluta som man kanske inte avslutade.
man måste sluta räkna med folk och bara räkna med sig själv. Att man är starkast själv och inte behöver någon annan för att komplitera sig själv man är komplett som man är. Sluta bli sviken av folk som inte är värda det, inse att alla kanske inte är goda som en själv. förstår du?


jag börjde gråta ännu mer...=)




har köpt e ny mobil (igen ja jag vet) så fiiiin!!! ericsson w995 en RÖD!!!!!
ska försöka sova lite om det går:/