The Gambia

Nu har vi varit har i typ 5 dagar..
Maste skriva ner lite snabbt vad vi gjort hittills sa jag kommer ihag alt sen och blogga mer ingaende :P

Dag1: Landade runt 4 ca.. Trott! Hangde pa hotellet pa kvallen och at middag blev inte mkt mer denna dag.

Dag2: Valkomsmote pa ett annat hotell i Kotu, sen gick vi ner till stranden dar och solade.. Pa vagen hem tankte vi att vi tar strandvagen, och vilka moter vi da helt plotsligt som kommer upp fran havet.. haha jonis och rickard! Vad var oddsen pa det? :P Umgicks med dom resten av dagen, sen pa kvallen akte vi hem till deras hus som dom hyr har, middag, ol och mkt skratt. Sen tog deras Guide Sam (skooon snubbe:p) med oss alla pa lokal reggaekvall... oj oj vilken upplevelse... har da aldrig kannt mig sa vit..

Dag: 3
Poolhang... och beachen, Cape Point.. Prat med folk hit o dit.. alla ar sa sjukt pratglada och trevliga har.. Vi har lart kanna en kille Saliou, han jobbar inne pa hotellomradet.. Shan tog med mig och my till en krokodilfarm.. vi hade forvantat oss typ en pool med inhangnad.. ne daaaa dom var losa.. mer om det, men en upplevelse!
Pa kvallen sa var vi med saliou och hans van och pratade och drack nagon ol, skulle blivit utgang pa nagon ladies night men vi blev sa trotta och stannade hemma istallet.


dag 4:
Stranden bara vi 2.. solat, badat last bok.. Myyys, relaaaax!!
Sen blev det ol hemma hos rickard, jonis, sam,ibri? och deras grannar.. Sen akte vi till senegambia till ett utestalle som heter Wow.

Dag5: CApe point stranden med grabbarna.. pa eftermiddagen akte vi till varat hotell, till varan privata strand och hangde=)
Trott som satan idag.. solen tar pa krafterna;)
Nyss har vi atit pa hotellet, BBQ-buffe och Liveband.
Nu ska jag faktiskt ga och sova, kvart over 9 en fredag kvall =)

Imorgon ska vi aka pa Lazy Day... Sol och bad pa en bat langs Gambia floden!


Har ska stekas i solen!=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback